WWW.TRAMPOLINE-KOPEN.TOPLINK.BE
trampoline afvallen trampoline vermageren trampoline dieet trampoline overgewicht trampolinespringen afvallen trampolinespringen overgewicht trampolinespringen obesitas trampolinespringen vermageren trampolinespringen dieet
Home > Afvallen met trampolinespringen

Trampoline - Afvallen met trampolinespringen

Een 31-jarige vrouw heeft in een periode van 9 maanden bijna de helft van haar lichaamsgewicht verloren door dagelijks trampoline springen!

Toen Nicky Binny wegens haar overgewicht gevraagd werd om een kermisattractie te verlaten, werd het haar te veel. De vrouw van 118 kg rukte een oude trampoline uit de garage en begon bijna elke dag met trampolinespringen. Ze wist door trampolinesprongen in 9 maanden 50 kg kwijt te raken. Het dochtertje van Nicky, Ellie, was de grootste motivatie om te beginnen met trampolinespringen. Ze was bang dat haar dochtertje gepest zou worden door het overgewicht van haar moeder.

Nicky: "Ik zette door, ondanks het zwaar was in het begin! En al snel sprong ik elke avond! Ik merkte op: hoe lichter ik was, des te hoger kon ik springen op de trampoline!. Ik had niet verwacht dat trampolinespringen zo'n groot effect op mij kon hebben, maar het heeft mijn leven compleet veranderd; ik voel me een ander mens!".

trampoline springen vermageren afvakkeb dankzij trampoline
tweedehands laptop - bieber tattoo - anti stress tips - webwinkel starten - vouwfiets kopen - haaruitval stress - wellness weekend
 webdesign