WWW.TRAMPOLINE-KOPEN.TOPLINK.BE
trampoline oefeningen trampoline springen trampoline sprong trampolinespringen buiksprong trampoline basissprong trampoline handsprong trampoline kniepsrong trampoline rugsprong trampoline
Home > FAQ Trampolinespringen

Trampoline - FAQ - Veel Gestelde Vragen

Is trampoline springen gevaarlijk?

Op onze pagina Veiligheid bij trampolinespringen leest u alles over de maatregelen die u kunt nemen om veilig trampoline springen te beoefenen en trampoline ongelukken te voorkomen.

Meerdere kinderen tegelijk op de trampoline!

Gezien het hoge maximale springgewicht bij kwaliteitstrampolines kunnen er zeker meerdere kinderen tegelijk op de trampoline springen, maar hoe meer kinderen tegelijk op de trampoline springen, hoe groter de kans op trampoline ongelukken. Voor de veiligheid van de kinderen wordt dit afgeraden bij trampolinespringen.

Moet ik de trampoline vastzetten?

Een trampoline weegt tussen de 50 tot 100 kg en hoeft onder normale omstandigheden niet vastgezet te worden. Bij een stevige wind kan de trampoline door zijn grote oppervlakte door de wind omgeblazen worden. Een verankeringsset kan dit voorkomen. Vanaf windkracht 8 kan het verstandiger zijn de trampoline te demonteren (verwijderen van randkussen en springmat).

Ga ik voor een ronde trampoline of voor een rechthoekige trampoline?

Een rechthoekige trampoline is minder veilig dan een ronde trampoline. Bij een ronde trampoline wordt je automatisch naar het midden gedreven. Hierdoor is de kans dat je valt veel kleiner en vermindert de kans op trampoline ongelukken.

Trampolinespringen als het vriest of als het regent!

De trampoline kan gewoon worden gebruikt als het vriest of als het regent. Als het springdoek nat is, is deze glad en raden wij het aan om even te wachten met trampoline springen of het springdoek droog te vegen.

Kan de trampoline ingegraven of verlaagd worden?

Met een kwaliteitstrampoline kan dit zonder probleem! Voor instructies hiervoor verwijzen wij u naar onze pagina Tips ingraven trampolines.

Het opbouwen van de trampoline is heel moeilijk en lastig!

Het opbouwen van de trampoline is niet moeilijk! Met twee personen heeft u de trampoline in 20 minuten springklaar staan. Het plaatsen van het veiligheidsnet (safetynet) duurt langer (ongeveer 30 40 minuten), omdat het aandraaien van de schroeven meer tijd inneemt.

Kan mijn trampoline altijd buiten blijven staan?

Kwaliteitstrampolines zijn behandeld en dus weersbestendig en kunnen daarom het hele jaar buiten staan.

Hoe herkent men een kwaliteitstrampoline?

Het gaat om de optimale mix van prijs, veiligheid en duurzaamheid. Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een trampoline?

tweedehands laptop - bieber tattoo - anti stress tips - webwinkel starten - vouwfiets kopen - haaruitval stress - wellness weekend
 webdesign