WWW.TRAMPOLINE-KOPEN.TOPLINK.BE
trampoline afvallen trampoline vermageren trampoline dieet trampoline onderhoud trampolinespringen afvallen trampolinespringen overgewicht trampolinespringen obesitas onderhoud trampolines trampolinespringen dieet
Home > Onderhoud Trampoline

Trampoline - Onderhoud

De meeste trampolines vragen bijna geen trampoline onderhoud. Alle materialen zijn weersbestendig en verontreinigingen worden vaak door de regen weggespoeld. Toch is het nodig je trampoline goed te onderhouden. Hier vindt u tips om je trampoline te behandelen en te beschermen.

Het trampoline randkussen en het trampolinedoek worden vaak vies door zand, gras, voedsel, enz... Deze kan je gewoon even met een doekje en een zeepsopje schoonmaken. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen geen schuurssponsjes. Het is raadzaam het trampoline randkussen binnen te halen als de trampoline niet gebruikt wordt.

Het trampoline frame en de trampoline veren zijn doorgaans van gegalvaniseerd staal gemaakt en roesten dus niet. Toch is het aan te raden om de trampoline op te ruimen wanneer deze geruime tijd niet gebruikt wordt.

Verleng de levensduur van je trampoline door de lasnaden van het frame elk jaar te controleren en bij te werken met zinkhoudende verf. De veren kan je oliŽn.

Hou je aan de veiligheid voorschriften voor trampolinespringen.

tweedehands laptop - bieber tattoo - anti stress tips - webwinkel starten - vouwfiets kopen - haaruitval stress - wellness weekend
 webdesign